Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

SMS gratuit – site-uri de pe care poţi trimite SMS-uri gratis

SMS gratuit – site-uri de pe care poţi trimite SMS-uri gratis

SMS-ul este una dintre cele mai populare funcţii ale unui telefon mobil. Spre deosebire de funcţii prea puţin folosite, gen MMS-uri sau convorbirile video, mesajele scrise sunt la mare căutare. Foarte mulţi utilizatori preferă să trimită SMS-uri, când au de comunicat un mesaj succint şi nu au chef să sune. Mai ales că există servicii care îţi permit trimiţi SMS gratuit.

Există chiar oameni care trimit extrem de multe mesaje. De exemplu, în aprilie anul trecut doi amici americani au reuşit să trimită împreună 217.000 de SMS-uri într-o singură lună. Faptul că ei au crezut că dispun de un plan nelimitat de mesaje scrise şi, de fapt, s-au trezit cu o factură în valoare de 26.000 de dolari, este doar un amănunt picant.

Ideea de bază este că oamenilor le plac SMS-urile. Unora, cel puţin. Şi dacă tot trimiţi SMS-uri, de ce să nu o faci gratis? De ce să nu trimiţi de pe un site care îţi permite să expediezi zilnic un anumit număr de SMS-uri gratuit?

moove.ro

Prima recomandare şi totodată site-ul meu preferat de trimis SMS-uri gratuit este moove.ro. Spre deosebire de majoritatea site-urilor de profil, moove.ro arată bine şi nu este deloc încărcat.

Îţi faci un cont, confirmi datele înscrise şi primeşti 10 SMS-uri gratuite zilnic. Suficient, nu? Cel puţin pentru majoritatea dinte noi, 10 mesaje pe zi sunt mai mult decât suficiente.

moove.ro îţi pune la dispoziţie şi o agendă în care îţi poţi trece contactele cărora le scrii cel mai des. În acest fel nu mai trebuie să scrii numărul de telefon când vrei să trimiţi un SMS. Este suficient să îl alegi din agendă sau să scrii numele în locul numărului de telefon.

free--sms.com

Şi free--sms.com te lasă să trimiţi tot 10 mesaje pe zi. Înscrierea este obligatorie pentru a putea trimite SMS-uri. După ce îţi creezi contul, trebuie să confirmi şi numărul de telefon. Pentru asta, vei primi prin SMS un cod pe care trebuie să-l introduci pe site.

Problema e că, uneori, trimiterea codului de confirmare a numărului de telefon întârzie.

talksms.com

talksms.com este un alt site uşor de folosit. Crearea contului şi confirmarea numărului de telefon se fac rapid. Problema este că nu ai la dispoziţie decât un singur SMS gratuit pe zi, ceea ce pentru mulţi s-ar putea dovedi insuficient. Cei care vor mai multe SMS-uri vor fi nevoiţi să plătească pentru ele.

Acestea sunt trei dintre site-urile care îţi permit să trimiţi SMS-uri gratuit. Probabil numărul acestui gen de site-uri este mult mai mare. Printre ele există şi multe site-uri înşelătoare, care doar promit SMS gratuit. Dacă ştiţi şi voi alte site-uri care ar fi utile celor interesaţi, le puteţi face cunoscute lăsând un comentariu.

sursa http://www.go4it.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one