Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Romtelecom va lansa, pe 22 martie, un nou portofoliu de servicii de acces la Internet

Ziarul Financiar
16.03.2010 - 12:30

Romtelecom va lansa, pe 22 martie, un nou portofoliu de servicii de acces de banda larga la Internet, care va permite clientilor transferuri de date cu viteze cuprinse intre 2 si 100 de Mbps, la tarife incepand de la 2,9 euro/luna (fara TVA), informeaza Mediafax Business.
Potrivit datelor Romtelecom, operatorul va simplifica oferta actuala de servicii de acces de banda larga la Internet si o va grupa in trei pachete - Surf, Play si Power.

Surf este un abonament destinat clientilor care utilizeaza ocazional serviciile de acces la Internet si va permite transferuri de date cu viteze de pana la 2 Mbps la tarife incepand de la 2,9 euro/luna, fara TVA.
Pentru viteze de transfer cuprinse intre 4 si 50 de Mbps, in functie de tehnologia utilizata, clientii vor putea sa opteze pentru abonamentul Play, ale carui tarife incep de la 4,4 euro/luna, fara TVA.
Abonamentul Power este destinat clientilor care utilizeaza intensiv serviciile de acces la Internet, cu nevoi ridicate in privinta vitezei de transfer a datelor. In functie de tehnologia utilizata, Power va permite abonatilor viteze de transfer cuprinse intre 8 si 100 de Mbps la tarife care pornesc de la 5,9 euro/luna, fara TVA.
Mai multe despre noile oferte ale Romtelecom cititi pe www.mediafax.biz.
sursa http://www.zf.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one