Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Peste 74.000 de PC-uri din 200 de ţări, compromise de un troian

Peste 74.000 de PC-uri din 200 de ţări, compromise de un troian
Peste 74.000 de PC-uri din 200 de ţări, compromise de un troian
Autor: Bogdan Biszok
Publicat: 18 Februarie 2010
Vizionari: 436;

Troianul Zeus a fost găsit în peste 74.000 PC-uri din aproape 2.500 de organizaţii din întreaga lume, acesta având scopul să fure informaţii de logare de pe site-urile bancare, reţele sociale şi sisteme e-mail.

Compania de securitate NetWitness a descoperit, luna trecută, în timpul unui control de rutină un atac informatic iniţiat la sfârşitul anului 2008 şi care a afectat 2.411 organizaţii din peste 200 de ţări. NetWitness a descoperit mai mult de 75 gigabytes de date furate care conţineau detalii de logare la sisteme e-mail, site-uri online banking, Facebook, Yahoo!, Hotmail.

Dintre organizaţiile vizate cele mai multe sunt din Statele Unite, iar restul din ţări precum Mexic, Arabia Saudită, Egipt şi Turcia. Publicaţia „Wall Street Journal” a raportat ca Merck, Cardinal Health, Paramount Pictures şi Juniper Networks au fost printre ţintele acestui atac.

Cei de la NetWitness cred că autorii atacului sunt hackeri din Europa de Est. În privinţa modului de operare, aceştia susţin ca s-a utilizat un server comandă-şi-control din Germania prin care s-au trimis ataşamente conţinând malware-ul în e-mail-uri sau link-uri către site-uri pe care angajaţii companiilor au dat click.

Troianul Zeus poate fi utilizat pentru a căuta şi sustrage orice fişier de pe computer şi permite controlarea de la distanţă a PC-ului.

SURSA: Cnet
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one