Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Peste 100 de perchezitii in 12 judete, intr-un caz de frauda pe Internet

6 aprilie 2010

Peste 100 de perchezitii simultane au loc marti in 12 judete din Romania si in Bucuresti, in cadrul unei anchete privind fraude pe Internet.

Politistii au reusit sa destructureze trei grupari de escroci care se ocupau de licitatii pe Internet privind televizoare, telefoane mobile, masini, iahturi, imobile si produse de lux. Majoritatea victimelor erau din Statele Unite, Ucraina sau Danemarca, dar si din Spania, Italia si Franta, informeaza Realitatea TV.

Au fost duse la Valcea pentru audieri cel putin 70 de persoane. Cele mai multe percheztii au avut loc in judetul Valcea (40) si in municipiul Bucuresti.

"Se incearca probarea activitatii infractionale a trei grupari infractionale organizate formate din 259 de persoane. (...) Sunt identificate peste 200 de persoane care faceau parte din grupare, prejudiciul fiind de aproximativ 800.000 de euro. S-a cooperat foarte bine cu institutiile americane, as dori sa mentionez Secret Service si FBI", a declarat purtatorul de cuvant al Politiei, Raluca Seucan.
sursa http://www.ziare.com/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one