Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Pentru softisti nu e criza: salariile vor creste cu pana la 18%

Alina Pahoncia
19.03.2010

Salariile specialistilor in IT care lucreaza in companiile din vestul tarii vor creste in acest an si in 2011 cu doua cifre, in conditiile in care companiile de software previzioneaza ca vor majora salariile tuturor categoriilor de angajati cu procente cuprinse intre 14% si 18%.
Programatorii se numara printre angajatii care au avut cel mai putin de suferit de pe urma crizei, in conditiile in care companiile de software au continuat sa opereze majorari salariale de pana la 9% anul trecut, potrivit unui studiu realizat de compania de consultanta in resurse umane AIMS Human Capital pe 26 de firme de dezvoltare software din zona de vest a tarii, care grupeaza 5.

500 de angajati.
"O treime (32% - n. red.) dintre participanti au declarat ca au o politica de cresteri salariale pentru toti angajatii pentru anul in curs, in timp ce 83% renegociaza salariul de baza prin discutii individuale", afirma Serban Mrejeriu, consultant in cadrul AIMS Human Capital Timisoara si coordonator al studiului salarial.
Angajatii din IT, alaturi de cei din industria farma, au fost cel mai putin afectati de contextul economic.
sursa http://www.zf.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one