Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Opera lanseaza o versiune de browser pentru iPhone

Opera lanseaza o versiune de browser pentru iPhone
11-feb-2010

Opera Software a anuntat ca va lansa o versiune a browserului Opera Mini pentru iPhone, desi nu a purtat nicio discutie cu Apple despre acest lucru. Lansarea va avea loc in cadrul unei conferinte, in cursul saptamanii viitoare.

Compania norvegiana nu a stabilit o data exacta si nici nu a cerut aprobarea Apple pentru a distribui browserul prin intermediul magazinului de aplicatii, a declarat un purtator de cuvant citat de Associated Press.

Acesta a adaugat ca Opera nu vede de ce browserul nu ar fi acceptat de Apple. "Speram, desigur, ca Apple nu le va interzice utilizatorilor sai sa foloseasca ce browser isi doresc", a adaugat purtatorul de cuvant al Opera.

Dupa anuntarea versiunii Opera mini pentru iPhone, actiunile Opera Software au crescut cu 2,5% la bursa de la Oslo.

In prezent, Opera ofera gratis versiunea mini a browserului. Acesta este cunoscut pentru felul in care comprima site-uri intregi intr-un format pentru dispozitive mobile, permitand astfel accesul mai rapid decat alte browsere. De asemenea, reduce costurile platite de utilizatori pentru ca are nevoie de mai putina banda.
sursa http://www.ziare.com/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one