Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Aurora, Gumblar şi Pegel, cele mai periculoase ameninţări informatice

Autor: Bogdan Biszok
Publicat: 9 Martie 2010
Vizionari: 89;

Internauţii care nu folosesc o soluţie de protecţie anti-virus pot cădea victima ameninţărilor informatice Aurora, Gumblar şi Pegel, considerate cele mai periculoase de specialiştii în securitate ai Kaspersky Lab.

Aurora sau Exploit.JS.Aurora.a este cel mai periculos program care a atras atenţia experţilor în securitate în luna februarie. Acesta exploatează vulnerabilitatea CVE-2010-0249 din Internet Explorer. Atacul informatic (numit „Operation Aurora”) care utiliza această vulnerabilitate a vizat companii mari, inclusiv Google şi Adobe.

Intenţia infractorilor cibernetici a fost de a obţine acces la informaţii confidenţiale şi la proprietatea intelectuală a companiilor, precum codurile sursă ale proiectelor pe care le derulau. Atacul a fost lansat prin intermediul unor email-uri care conţineau link-uri către site-uri infectate, care, la rândul lor, foloseau exploit-uri pentru a descărca fişiere executabile în computer, fără ştirea utilizatorului.

Interesant este faptul că programatorii de la Microsoft cunoşteau această vulnerabilitate din Internet Explorer de câteva luni bune, însă nu a fost „reparată” decât la o lună după ce a fost exploatată.

Troienii, domină topul ameninţărilor

Gumblar.x, calul troian de care nu se mai auzise nimic din decembrie 2009 a revenit cu un nou atac luna trecută. Infractorii cibernetici adună informaţii noi, care pot fi utilizate pentru accesarea site-urilor ce vor fi apoi infectate în masă.

Tot în februarie s-a extins şi epidemia Pegel, începută în ianuarie. Exista patru versiuni ale acestui cal troian care care infectează pagini web legitime. Un utilizator care vizitează un site infectat este redirecţionat de un script maliţios către un altul, controlat de infractorii cibernetici. Pentru a se asigura că utilizatorii nu suspectează nimic, sunt folosite nume de site-uri populare în adresele paginilor infectate.

Actualizarea frecventă a software-ului pe care utilizatorii îl folosesc nu le garantează securitate totală, deoarece producătorii nu lansează imediat „patch-urile” necesare pentru a repara problemele. De aceea, este foarte important ca utilizatorii să fie foarte atenţi atunci când navighează pe Internet, iar folosirea unei soluţii de protecţie anti-virus avansată este vitală.

SURSA: Kaspersky
sursa http://www.capital.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one