Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Ai pierdut un mail important? Află aici cum îl poţi recupera!

2 aug 2010

Mulţi oameni şterg, din greşeală, mesaje importante şi încearcă apoi, cu disperare, să le recupereze. O mare parte dintre cei care folosesc e-mailul cred că au pierdut ceea ce au primit în Inbox. Foarte puţini ştiu însă că pot recupera mesajele şterse din eroare.

Toate mesajele pe care utilizatorii le şterg trec prin fişierul "Trash". Dacă o persoană a şters mesajele şi din acest fişier, atunci a fost setată opţiunea care anunţă că "odată ce au fost «aruncate» din Inbox, mesajele nu mai pot ajunge în Trash".

Incont.ro mai precizează că recuperarea mesajelor stocate online este inutilă, cum ar fi cele de pe site-urile Yahoo sau Gmail. Instrumentele menţionate mai sus funcţionează doar în cazul programelor instalate pe computer, de pildă de la Microsoft sau Mozilla.

Conform incont.ro, "e-mailurile nu dispar imediat de pe hard disk, ci sunt marcate pentru a fi şterse pentru totdeauna ulterior, abia după ce închizi programul". În functie de cât timp a trecut de când ai apăsat butonul "Delete", este posibil să le recuperezi, cu ajutorul unui instrument special creat pentru aşa ceva, potrivit eHow.com.

Pentru a putea să reintri în posesia unui mesaj şters din greşeală, atunci trebuie să fie urmaţi următorii paşi:

1. Dacă ai golit folderul "Trash" trebuie să laşi fereastra de mail deschisă.
2. Descarcă un program de recuperare a e-mailurilor, cum ar fi Recover My Email, Repair PST sau Email Recovery.
3. Cel de-al treilea pas constă în accesarea opţiunii "Open Email Data File" sau la o alta asemănătoare, în funcţie de programul instalat. Trebuie să fie folosită bara de navigare din partea stângă a ecranului, pentru a putea să se găsească folderul specific în care este localizat programul fiecăruia de e-mail.
4. Accesează fişierul de e-mail care are extensia ".pst". Apasă pe butonul "OK". După ce s-au efectuat aceste comenzi, va urma o perioadă de aşteptare, în care programul va căuta mesajele şterse.
5. Caută prin lista de e-mailuri recuperate şi vezi dacă îl găseşti şi pe cel cu pricina, pe care îl vrei înapoi. Dă click pe el şi apoi alege "Save as PST", pentru ca mesajul sş fie trimis înapoi în Inbox. Repetă procedura în cazul fiecărui mesaj pe care vrei să-l recuperezi.

Dacă se întâmplă ca cel care doreşte să recupereze mesajul să uite numele acestuia, atunci e-mailurile pot fi aranjate după data sau după numele persoanelor care le-au trimis.
sursa :http://www.adevarul.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one