Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Udrea: „Nu trebuie să convingem Realitatea şi Antena că măsurile anticriză sunt bune

29 iunie 2010

Scris de Sebastian Rusu
În contextul în care posturile moguliene au declanşat un adevărat război mediatic împotriva măsurilor Cabinetului Boc, ministrul turismului şi dezvoltării, Elena Udrea, a susţinut ieri, în paginile blogului personal, faptul că scopul Guvernului nu trebuie „să fie acela de a convinge Realitatea şi Antena că măsurile anticriză sunt bune“. În opinia sa, „criza economică este o oportunitate de a reforma sistemul“. „Mulţi dintre românii care lucrează peste hotare şi-au pierdut slujbele. Multora le-au scăzut salariile pentru că firmele pentru care lucrau au fost afectate de criza economică. Sunt oameni care au plecat din România nu pentru că au vrut, ci pentru că au văzut că aici nu pot răzbi. Cazul lui nu este singular şi ne arată cât de urgent este să accelerăm reformele. Votul pentru Preşedintele Traian Băsescu a însemnat acelaşi lucru: un vot pentru reformă. Deci trebuie să continuam pe drumul reformei“, arată Udrea în postarea de pe blogul personal. Pe de altă parte, aceasta a mai subliniat faptul că „rolul lor este să conducă şi să asigure că viitorul va fi mai bun şi prezentul mai drept“. „Scopul nostru nu trebuie să fie să convingem Realitatea şi Antena că măsurile pe care le-am propus sunt cele bune. Am încercat să câştigăm un război comunicaţional care nu poate fi câştigat şi pe care nu trebuie să îl purtăm“, a comentat liderul democrat-liberalilor.
sursa ;http://www.curentul.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one