Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Udrea: "Dacă Guvernul nu e în stare să pună în practică măsurile de austeritate, trebuie să-şi dea demisia"

31 mai 2010

Iulia Roşu
331 afişăriDuminică 30 mai 2010
Udrea: "Dacă Guvernul nu e în stare să pună în practică măsurile de austeritate, trebuie să-şi dea demisia"
Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a declarat, înainte de şedinţa Colegiului Director al PDL, că, în situaţia în care se dovedeşte că Guvernul a greşit şi nu este în stare să pună în practică măsurile anticriză, trebuie să-şi dea demisia.

Solicitată să precizeze ce crede că ar trebui să facă Guvernul dacă măsurile de austeritate pe care vrea să le adopte nu îşi vor dovedi eficienţa, Udrea a răspuns: "Există o dezbatere acum despre tipul de măsuri care ar trebui să se ia. Cu toate datele pe care le avem, cu toate analizele pe care le-am făcut, noi mergem pe setul de măsuri pe care îl vom adopta astăzi şi ne şi asumăm răspunderea în Parlament pentru el."


"Dacă Guvernul are convingerea că acestea sunt măsurile care trebuie luate în acest moment şi care vor putea să scoată ţara din criză şi să dea o şansă de creştere economică, atunci, în situaţia în care se dovedeşte că Guvernul a greşit şi nu este în stare să pună în practică aceste măsuri, trebuie să îşi dea demisia", a declarat ministrul, înainte de şedinţa Colegiului Director, la Realitatea TV.

Ministrul a apreciat că este firesc ca oamenii afectaţi de măsuri să fie nemulţumiţi, totuşi a spus că este mulţumită că populaţia a început să înţeleagă că situaţia actuală din România este rezultatul deciziilor din ultimii 20 de ani.

"Este firesc să fie oamenii nemulţumiţi, însă mă bucur că din ce în ce mai mulţi înţeleg că este o situaţie care nu s-a creat în patru luni, nu s-a creat nici măcar din 2009; este o situaţie care s-a creat în 20 de ani. Şi cel mai mult s-a creat în perioada 2006-2008, deci încercăm să reparăm lucruri, greşeli care s-au întâmplat în 20 de ani şi în special între 2006 şi 2008. Credem că, dând dovadă de solidaritate, vom putea să depăşim această perioadă extrem de dificilă din punct de vedere economic şi, la 1 ianuarie 2011, să putem să plătim salarii întregi şi pensii întregi", a completat Elena Udrea.

Colegiul Director al PDL s-a reunit, duminică, la Palatul Parlamentului, pentru a discuta şi adopta o rezoluţie de susţinere a pachetului de măsuri de austeritate pentru care Guvernul îşi va asuma răspunderea în Parlament, informează Mediafax.

Întâlnirea, care a început cu circa 20 de minute întârziere, a fost precedată de o videoconferinţă cu prefecţii pe tema măsurilor de austeritate, susţinută de premierul Emil Boc la Palatul Victoria şi va fi urmată de şedinţa de Guvern, programată să înceapă la ora 19.00.
sursa :http://www.adevarul.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one