Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Sondaj analisti: Inflatia a coborat la 4,6% in februarie

12-martie-2010

Rata anuala a inflatiei a coborat in februarie la 4,6%, potrivit unui sondaj realizat printre membrii Asociatiei Analistilor Financiar - Bancari din Romania (AAFBR), dupa ce in ianuarie a urcat pana la nivelul de 5,2%, in ciuda optimismului manifestat banca centrala.

Conform opiniilor exprimate de catre membrii Asociatiei Analistilor Financiar – Bancari din Romania (AAFBR) in cadrul unui sondaj intern, rata lunara a inflatiei din luna februarie a acestui an a fost, probabil, de 0,3% (estimarile variaza intre 0,2% si 0,7%), ceea ce determina o scadere a ratei anuale la 4,6% (estimãrile variaza intre 4,5% si 5%) comparativ cu 5,2% in luna ianuarie.

Pentru luna martie estimarea membrilor AAFBR plaseaza rata anuala a inflatiei la 4,4% (estimarile variaza intre 4,1% si 4,9%).

Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, se arata in continuare optimist, iar rececent a declarat ca economia o sa isi reia cresterea, iar rata anuala a inflatiei va incepe sa scada. "Apropo de PIB si inflatie, eu raman in continuare optimist. Probabil ca cifrele care vor aparea in urmatoarea perioada vor atesta acest lucru", a declarat Mugur Isarescu.

Pentru finele anului 2010, rata anuala a inflatiei s-ar putea situa la 4% (estimarile variaza intre 3,8% si 5,1%).

AAFBR este o asociatie profesionala fara scop lucrativ, infiintata in luna ianuarie 2008 si care reuneste in randurile sale peste 50 de analisti din sectorul bancar, fonduri de pensii, societati de administrare a investitiilor, societati de asigurari si din piata de capital.
sursa http://www.wall-street.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one