Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Sebastian Vladescu: Pensiile mici nu pot fi impozitate. Informatiile ca vrem sa impozitam CAS-urile sunt aberatii

Sebastian Vladescu: Pensiile mici nu pot fi impozitate. Informatiile ca vrem sa impozitam CAS-urile sunt aberatii
23-feb-2010

Ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, a declarat, luni, ca pensiile mici nu pot fi impozitate, transmite Agerpres. Oficialul a calificat drept "aberatii" informatiile potrivit carora exista intentia impozitarii CAS. De asemenea, Vladescu a negat ca Romania ar fi in pericol de incetare a platilor. Ministrul a facut aceste declaratii inainte de o reuniune cu grupul PD-L din Camera Deputatilor si in replica la reactiile din media.
"Astazi nu se pot impozita pensiile mici. Si asa sunt mult prea mici ca sa ne mai gandim si la impozitarea lor. Iar toate aberatiile pe care le-am auzit ca vrem sa impozitam CAS-urile si alte lucruri pe care le-am vazut scrise sunt efectiv aberatii", a declarat Vladescu, citat de Mediafax.
Vladescu a precizat ca Romania nu e in pericol de incetare a platilor: "Romania nu este in pericol de incetare de plati. Avem lichiditati la buget, platim pensii si salarii. Nu exista niciun fel de emotie, chiar daca dumneavoastra (n.r. - mass-media) incercati sa o creati".
Money.ro a publicat luni un interviu cu ministrul Finantelor, in care acesta declara ca toate pensiile ar trebui impozitate in Romania, motivand ca "intr-un stat civilizat, orice venit se impoziteaza". Sebastian Vladescu a declarat ulterior ca nu intentioneaza sa impoziteze pensiile, cu exceptia celor mari, care se impoziteaza deja, si nici sa organizeze o dezbatere publica pe aceasta tema. Si premierul Emil Boc a spus luni ca "nu se pune problema impozitarii pensiilor".
sursa http://www.revista22.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one