Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Sebastian Vladescu: In 2010, taxele raman asa cum sunt acum.

Sebastian Vladescu: In 2010, taxele raman asa cum sunt acum. Va fi primul an in care speranta renaste

de R.P. HotNews.ro
Vineri, 8 ianuarie 2010, 12:10 Actualitate | Politic

Sebastian Vladescu
Foto: Agerpres
"In 2010, taxele raman asa cum sunt acum". Anuntul vine de la ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, ce a declarat ca "anul 2010 va fi greu, dar va fi primul an in care renaste speranta. Nu este pe atat de dramatic pe cat se incearca sa se creeze imaginea".

Inaintea dezbaterilor de la comisia buget-finante, Vladescu a precizat ca in tara noastra "increderea a disparut si toata lumea se asteapta ca in 2010 sa ne prabusim total". "Cifrele depind de evolutia financiara globala. Cred ca somajul nu va fi atat de mare pe cat se estimeaza", a continuat Sebastian Vladescu, subliniind ca "nu trebuie sa fim atat de ingrijorati".

Intrebat daca vrea sa introduca taxa pe avere, ministrul a replicat: "Un parlamentar a propus taxa pe avere, iar eu am spus ca in contextul unei reconstructii a sistemului de taxe si impozite poate fi analizata si taxa pe avere. Dar in 2010, taxele raman asa cum sunt".

Referitor la amendamentele propuse de PSD si PNL la proiectul de buget pe 2010, Vladescu a anuntat ca "amendamentele care presupun cheltuieli bugetare suplimentare nu vor trece". Ministrul si-a reiterat disponibilitatea de a demisiona, daca se reduce cota de contributii sau se impune majorarea punctului de pensie. "Nu am spus ca-mi dau demisia orice ar fi", a subliniat Vladescu.
sursa :http://www.hotnews.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one