Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Riscurile globale din 2010

Riscurile globale din 2010: Crize fiscale, investitii reduse in infrastructura, scaderea valorii activelor
de Dan Popa HotNews.ro
Sâmbătă, 16 ianuarie 2010, 8:28 Economie | Companii

Acestea sunt concluziile Raportului anual „Global Risk 2010”, elaborat de World Economic Forum (WEF), in care Romania figureaza in zona mediana a statelor in functie de riscuri. Autorii raportului se tem cel mai tare de o revenire a crizei pe fondul cheltuielilor masive facute de guvernele lumii pentru a scoate economiile din impas. Grecia este unul din exemplele cele mai elocvente in privinta crizei fiscale care ar putea atinge si alte economii.

Autorii raportului se mai tem ca in China, cresterea economica ar putea incetini in acest an sub 6%, ceea ce ar fi un dezastru nu numai pentru chinezi, ca si pentru celelalte economii din cauza contagiunii care ar propaga dezechilibrele Chinei in lume. In plus, din cauza investitiilor reduse, sanatatea populatiei ar putea avea de suferit, ca si infrastructura, afectata din acelasi motiv. Nu in ultimul rand, barometrul economic al WEF mai indica o volatilitate ridicata a preturilor produselor alimentare, cu impact direct asupra preturilor
sursa : http://economie.hotnews.ro/ consum.
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one