Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

RADET: Facturile pe luna ianuarie nu vor fi mai mari decât cele din ianuarie 2009

RADET: Facturile pe luna ianuarie nu vor fi mai mari decât cele din ianuarie 2009

Directorul RADET, Mihai Becheanu, a spus că facturile pe ianuarie nu vor fi mai mari decât cele din luna similară din 2009, după ce în timpul zilei a primit peste 40 de sesizări de la asociaţii de locatari unde administratorii au oprit furnizarea căldurii de frica majorării preţului la facturi.
Doresc să anunţ cetăţenii Capitalei că facturile pe luna ianuarie 2010 nu vor depăşi valoarea celor din ianuarie 2009 ", a spus Becheanu, la Comandamentul de deszăpezire de la Primăria Capitalei.

Directorul RADET a precizat că este necesar ca bucureştenii să ştie acest lucru pentru că, în cursul zilei, a avut peste 40 de sesizări de la locatari din diferite blocuri din Capitală care reclamau că nu au apă caldă şi căldură.

În urma verificărilor făcute, s-a constatat că administratorii acestor blocuri luaseră decizia de a sista furnizarea căldurii de teamă că valoarea facturii ar putea creşte, în condiţiile în care, în ultimele zile, presa a relatat că acest lucru este posibil.

În acest sens, primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a amintit că majorarea gigacaloriei va fi de 8.2%, iar această mărire va fi suportată de municipalitate.

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, în 12 ianuarie, după o întâlnire pe care a avut-o cu reprezentanţii sectoarelor, că municipalitatea va suporta creşterea de 8,3% a preţului la gigacalorie, astfel că bucureştenii nu vor plăti majorarea.

Declaraţia fusese făcută după ce, în urmă cu o zi, se anunţase că tarifele la energia termică livrată de ELCEN în Bucureşti şi Constanţa au fost majorate, la 1 ianuarie, cu 9%, respectiv 10%, printr-o decizie a Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE), adoptată la sfârşitul anului trecut, pe baza solicitărilor companiei.
sursa http://www.mediafax.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one