Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

PSD a venit cu legea de taxare a bogatilor

PSD a venit cu legea de taxare a bogatilor
Izabela Badarau
14.01.2010

Propunerea deputatului PSD Mugurel Surupaceanu pentru instituirea din 2010 a impozitului anual de 0,5% asupra valorii nete a averii persoanelor fizice care depaseste pragul de 500.000 de euro s-a concretizat in doar o saptamana si a luat forma unui proiect de lege, care a fost inaintat ieri Biroului permanent al Camerei Deputatilor.
Exista insa opinii potrivit carora impozitarea averilor mari este un principiu incorect si ar putea crea un precedent periculos de suprataxare. "Pentru ca vorbim de averi licite, nu ilicite, deci obtinute in temei legal, este clar ca este o dubla taxare.
Chiar daca se promoveaza ca o masura de solidaritate sociala, cred ca modalitatea prin care s-ar pune in practica nu este corecta. Si odata acceptat un asemenea principiu, nu trebuie sa ne miram ca procentul va fi majorat la 2% sau ca plafonul va scadea la 50.000 de euro de exemplu", a declarat pentru ZF Silviu Manolescu, managing partner la firma de consultanta si audit BDO.
sursa http://www.zf.ro/eveniment/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one