Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Preţul gazelor naturale va creşte în aprili

Preţul gazelor naturale va creşte în aprili

Preţul gazelor naturale va creşte în luna aprilie, iar persoanele cu o situaţie materilă dificilă vor fi sprijinite la plata facturii, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, secretarul de stat în Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri Tudor Şerban.
"Din aprilie nu va mai putea fi ţinută presiunea pe preţ. Comisia Europeană ne-a cerut să pregătim grafice pentru 2012-2013", a afirmat Şerban.

Autorităţile de la Bucureşti trebuie să prezinte Comisiei Europene, până în luna martie, un program privind liberalizarea preţului la gazele din producţia internă, în urma solicitărilor primite de la executivul Uniunii Europene.

Reprezentanţii Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) nu au putut fi contactaţi pentru declaraţii.

Preşedintele ANRE, Petru Lificiu, a afirmat, în decembrie 2009, că preţul gazelor va fi menţinut cel puţin până la 1 aprilie.

Anul trecut, preţul plătit de populaţie pentru gaze naturale a scăzut cu 8%. Gazele furnizate în regim reglementat, respectiv la preţuri stabilite de ANRE, sunt cuprinse între 73,36 lei/MWh şi 96,48 lei/MWh, în funcţie de consum.
sursa http://www.mediafax.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one