Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Prima de casare va fi de 3.800 de lei, si in 2010

Prima de casare va fi de 3.800 de lei, si in 2010
4 Ianuarie 2010
Avocatnet.ro
Programul de innoire a parcului auto national se va desfasura si in anul 2010, prima de casare mentinandu-se la acelasi nivel ca in anul anterior, adica 3.800 de lei. De asemenea, programul Rabla se va extinde si la tractoare si masini agricole cu autopropulsare, masurile privind acesta initiativa urmand a fi aprobate in prima jumatate a lunii ianuarie, potrivit unui comunicat de presa al Ministerului Mediului
Ordinul ministrului mediului nr. 1683 pentru aprobarea Ghidului de finantare a Programului de stimulare a innoirii Parcului auto national pe 2010 a fost publicat in Monitorul Oficial nr. 921, din 29 decembrie 2009.

Programul a demarat la 1 ianuarie 2010, principalele prevederi pentru anul acesta fiind:
- instituirea primei de casare exprimata printr-un tichet valoric, cu o valoare nominala de 3.800 lei.
- Valoarea nominala a tichetului valoric este de pentru achizitionarea unui autovehicul nou se pot utiliza unul, doua sau cel mult trei tichete valorice;
- valoarea nominala a tichetului valoric/tichetelor valorice se scade de catre producatorul validat din pretul de comercializare al autovehiculului nou, diferenta fiind asigurata de catre proprietarul inscris din surse financiare proprii, inclusiv credite bancare sau prin finantare in baza unui contract de leasing financiar;
- perioada de organizare a sesiunii de validare se aproba prin dispozitie a presedintelui Autoritatii, care se publica pe pagina de internet a Autoritatii, cu cel putin 5 zile inainte de data deschiderii sesiunii de validare.

“In ceea ce priveste Programul de stimulare a innoirii Parcului national de tractoare si masini agricole autopropulsate, ministrul mediului, Laszlo BORBELY a anuntat ca ghidul aferent a fost elaborat de Administratia Fondului pentru Mediu, urmand a fi aprobat prin ordin al ministrului mediului si padurilor, in prima jumatate a lunii ianuarie 2010’, se mai arata in comunicatul de presa.
sursa http://www.avocatnet.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one