Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Noi masuri anticriza: deduceri de TVA si scutiri de impozite

14 iulie 2010

Un nou set de măsuri anticriză, menit să relanseze creşterea economică, a fost anuntat de coalitia de guvernamint. Planul cuprinde deducerea unei cote de 50% din valoarea TVA pentru lucrările de renovare/modernizare a locuinţelor şi clădirilor, scutirea de impozit pe profit pentru contribuabilii care realizează în România investiţii mai mari de 500 de mii de euro, compensarea datoriilor pe care statul le are la firmele private, a creanţelor între stat şi debitori, adică firmele private, anuntat vicepresedintele PDL Sulfina Barbu.
Coaliţia are în vedere şi reevaluarea impozitului minim, la care s-ar putea renunţa. Întregul set de măsuri economice ar putea fi definitivat săptămâna viitoare, ele fiind programate să intre în vigoare în această toamnă.
sursa :http://www.revista22.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one