Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Moody's: Romania va avea in 2010 o crestere economica

Moody's: Romania va avea in 2010 o crestere economica de 0,5% si un deficit bugetar de 6,8% din PIB
Ziarul Financiar
13.01.2010 - 17:41

Romania va inregistra in 2010 o crestere economica de 0,5% si un deficit bugetar de 6,8% din PIB, potrivit estimarilor incluse de Moody's intr-un nou raport privind Perspectiva Ratingurilor Suverane in Europa, informeaza Mediafax Business.
In septembrie, agentia de evaluare financiara anticipa un avans economic de 1,2% si un deficit bugetar de 5,6% din PIB.

Moody's noteaza ca statele care au incheiat acorduri de finantare cu institutiile financiare internationale se impart in mai multe categorii, prima fiind cea a tarilor in care programele au succes, cum este cazul Ungariei, Armeniei si Belarusului.
Al doilea caz este cel al statelor care au castigat timp prin astfel de programe, dar nu este clar cum vor evolua dupa sfarsitul finantarii, in aceasta categorie fiind incluse Islanda si Letonia.
In a treia categorie, unde exista riscuri de implementare, se afla Romania, Bosnia si Ucraina.
Autoritatile statelor din aceasta categorie, care au intrat in criza cu o situatie financiara relativ precara, trebuie sa convinga populatia ca principala prioritate trebuie sa fie rezolvarea problemelor economice. Cititi mai multe despre raportul Moody's pe www.mediafax.biz.
sursa http://www.zf.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one