Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Mihai Tanasescu: Discutiile tehnice pe care le-am avut astazi cu Banca Nationala au mers foarte bine

Mihai Tanasescu: Discutiile tehnice pe care le-am avut astazi cu Banca Nationala au mers foarte bine
de Dan Popa HotNews.ro
Miercuri, 20 ianuarie 2010
Reprezentantul Romaniei la FMI, Mihai Tanasescu, a declarat pentru HotNews.ro ca intalnirile pe care le-a avut astazi la sediul BNR au mers "foarte bine". "Am avut o serie de discutii tehnice, concretizate in mai multe intalniri. Ele au mers din punctul nostru de vedere foarte bine. Urmeaza ca zilele urmatoare sa angajam discutii cu conducerile celorlalte institutii cu care avem programate intalniri", a spus Tanasescu pentru HotNews.ro El si-a petrecut o buna bucata din ziua de astazi la sediul Bancii Nationale, intalnirile terminandu-se in jurul orelor 16,20.

La randul lor, oficialii Bancii Nationale spun ca discutiile au fost relaxate, BNR fiind "cu toate temele facute", potrivit unor oficiali ai Bancii Centrale. "Discutiile de astazi au avut un caracter strict tehnic. Ne-am uitat impreuna pe o serie de indicatori, am discutat depre perspectivele economice pentru acest an si pentru 2011, concluzia fiind ca BNR si-a facut temele si a primit chiar note mari pentru asta. Pe romaneste, am fost felicitati pentru profesionalism", a declarat pentru HotNews surse din BNR.

O misiune a FMI, insotita de experti ai Bancii Mondiale si ai Comisiei Europene, se afla incepand de aseara la Bucuresti pentru a doua si a treia revizuire a acordului stand-by, in vederea eliberarii a doua transe, in valoare cumulata de 2,3 miliarde de euro.
Romania are un acord pe doi ani, pentru 12,95 miliarde euro, pachetul total de finantare externa, de la Fond, Uniunea Europeana, BM si BERD, urmand sa ajunga la 19,95 miliarde euro.

sursa :http://economie.hotnews.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one