Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Leul s-a apreciat în debutul şedinţei, iar cursul a coborât spre 4,14 lei/euro

Leul s-a apreciat în debutul şedinţei, iar cursul a coborât spre 4,14 lei/euro

Moneda naţională s-a apreciat în debutul şedinţei interbancare de luni, iar cursul a coborât spre 4,14 lei/euro, evoluţia fiind în linie cu cea a valutelor din regiune, care se întăresc după ce dolarul a continuat să piardă teren, ca urmare a datelor proaste privind piaţa muncii din SUA

La deschidere, băncile afişau cotaţii de 4,1520 - 4,1550 lei/euro, în scădere faţă de închiderea de vineri, când euro era transferat pentru 4,1610 - 4,1620 lei.

Paritatea a continuat să coboare, iar în jurul orei 10:15, schimburile se realizau la 4,1425 - 4,1450 lei/euro.

Potrivit dealerilor, întărirea valutelor din regiune, şi implicit a leului, este determinată de deprecierea dolarului, care a început să piardă teren încă de vineri, în urma datelor privind numărul peste aşteptări al locurilor de muncă desfiinţate în SUA în decembrie.

Banca Naţională a României (BNR) a publicat vineri o rată de referinţă de 4,1679 lei/euro, cu 0,42 bani mai redusă faţă de cursul precedent, de 4,1721 lei/euro. Leul s-a depreciat uşor în raport cu dolarul american, rata oficială urcând cu 0,54 bani, la 2,9143 lei/dolar.
sursa :http://www.mediafax.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one