Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Hugo Boss muta o fabrica din SUA in Romania, Bulgaria si Turcia

Hugo Boss muta o fabrica din SUA in Romania, Bulgaria si Turcia
de Alina Neagu HotNews.ro
Miercuri, 30 decembrie 2009, 21:20 Economie | Companii

Prestigioasa firma Hugo Boss isi va inchide fabrica din Brooklyn (SUA) in luna aprilie a anului viitor, urmand sa concedieze 300 de angajati. Oficialii companiei intentioneaza, in schimb, sa mute productia de haine in Romania, Turcia si Bulgaria, potrivit site-ului Cleveland.com.

"Hugo Boss intentioneaza sa continue sa plateasca cei 300 de angajati de la fabrica din Cleveland pana la inchiderea acesteia, in aprilie 2010, chiar daca productia se va reduce in aceasta perioada. Dupa aceasta data, conducerea vrea sa colaboreze cu sindicatele pentru a negocia un pachet corect de compensatii pentru concediere", a anuntat compania, intr-un comunicat.
sursa http://economie.hotnews.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one