Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Guvernul incapabil să aplice măsurile de reformare a sistemului bugetar

5 mai 2010
Bernard Noghiu Ultimele Stiri
Presat de funcţionarii publici, guvernul se arată incapabil să aplice măsurile pe care le-a promis pentru reformatea sistemului bugetar. Marţi, a anunţat că va abroga până pe data de 21 mai ordinul care tăia sporurile angajaţilor din administraţie. În acelaşi timp, le-a promis funcţionarilor măsuri prin care să poată fi reîncadraţi în funcţie cei care erau vizaţi de ordinul de restructurare. Aceasta a fost promisiunea care a făcut ca funcţionarii să amâne greva până pe data de 21 mai.

Valer Suciu, preşedintele Federaţiei Naţionale a Sindicatelor din Administraţie, a declarat că în urma discuţiilor, s-a ajuns la înţelegerea conform căreia „Ministerul Muncii şi Ministerul Finaţelor vor abroga Ordinul 32/42 din 11 ianuarie 2010” şi că dacă acest lucru nu se va întâmpla, atunci, „după 21 mai să vă aşteptaţi la grevă”.

Ameninţai cu declanşarea protestelor, reprezentanţii ministerului Justiţiei nu au mai făcut nicio precizare legată de disponibilizările programate.

sursa :http://www.revista22.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one