Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Guvernul declara razboi muncii la negru

3 mai 2010

Guvernul a decis infiintarea unui grup de lucru interministerial pentru combaterea muncii la negru care va coordona, printre altele, elaborarea planurilor anuale de actiune pentru combaterea acestui fenomen

Din comitetul interministerial vor face parte reprezentanti ai ministerelor Muncii, Finantelor și Internelor, ai Inspectiei Muncii, Secretariatului General al Guvernului (SGG), Institutului National de Cercetare Știintifica in Domeniul Muncii și Protectiei Sociale. Comitetul va fi coordonat de SGG, informeaza NewsIn.

Pe langa comitetul interministerial va functiona un grup tehnic, cu rol consultativ, care va furniza "suport tehnic și metodologic” comitetului interministerial. Din grupul tehnic vor face parte reprezentanti ai ministerelor Muncii și Finantelor, Casei de Pensii, Inspectiei Muncii, ANOFM, ANAF, IGPR, INS, dar și ai sindicatelor și patronatelor.

Grupul de lucru va elabora, printre altele, un plan anual de actiune pentru combaterea si prevenirea muncii la negru si va intocmi "rapoarte anuale de progres" in ceea ce priveste combaterea si prevenirea acestui fenomen.

sursa http://www.wall-street.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one