Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Impozitarea pensiilor ramane neschimbata in anul 2010

Impozitarea pensiilor ramane neschimbata in anul 2010
7 Ianuarie 2010
Avocatnet.ro
Impozitarea pensiilor ramane neschimbata in 2010, a precizat ministrul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, Mihai Seitan,la finalul sedintei de Guvern, de miercuri.
Ca urmare a informatiilor eronate aparute in mass-media in ultimele zile referitoare la impozitarea pensiilor, ministrul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale Mihai Seitan a precizat ca impozitarea pensiilor ramane neschimbata in anul 2010.

Astfel, se vor impozita doar pensiile mai mari de 1000 de lei, ministrul Muncii subliniind ca se impoziteaza suma care depaseste 1000 de lei.

“Acest buget prevede impozitarea pensiilor la fel ca anul trecut, adica pentru pensiile peste 1000 de lei se impoziteaza suma care depaseste 1000 de lei. Nu se schimba absolut nimic in acest sistem” a completat Mihai Seitan.
sursa :http://www.avocatnet.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one