Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Elena Udrea ia atitudine:Spune NU achizitiilor de lux din Minister

Elena Udrea ia atitudine:Spune NU achizitiilor de lux din Minister
Directorul general al Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe, Jean Vraciu, a fost taxat pentru extravaganţă.
Cea care l-a sancţionat este nimeni alta decât Elena Udrea, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, care a hotărât demiterea lui Vraciu şi, totodată, anularea procedurii de achiziţie de către ANL a unor autoturisme de teren..
Elena Udrea a precizat că , într-un an caracterizat de constrângeri financiare, Ministerul nu îşi permite achiziţii extravagante.

Udrea a declarat că, în calitate de ministru, şi-a propus să continue şi să accelereze, în 2010, proiectele de investiţii în infrastructură demarate anii trecuţi, achiziţia de autoturisme de teren neregăsindu-se între priorităţile ministerului.

În acest context, accelerarea construcţiei de locuinţe ANL pentru tineri anunţată de ministru presupune şi diminuarea costurilor administrative ale Agenţiei.
Agenţia Naţională pentru Locuinţe a lansat, în 6 ianuarie 2010, în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, procedura de achiziţie a unui număr de trei vehicule de teren, la o valoare estimată de 124.000 Euro
sursa http://media.imopedia.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one