Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Economia Romaniei se va imbunatati in urmatoarele sase luni

Economia Romaniei se va imbunatati in urmatoarele sase luni
Marti, 12 Ianuarie 2010

Situatia economica din Romania se va imbunatati in urmatoarele sase luni, potrivit rezultatelor unui sondaj efectuat de Erste Bank si institutul ZEW.
Expertii financiari din Europa Centrala si de Est, participanti la sondaj, au indicat perspective mai bune atat pentru economie, cat si pentru leu si bursa. Potrivit sondajului, indicatorul situatiei economice actuale a stagnat in decembrie la -76, insa indicele asteptarilor analistilor privind economia romaneasca a crescut la 38,7, de la 22 in noiembrie. Cifrele reprezinta raportul dintre raspunsurile cu caracter pozitiv si cele negative,
pesimiste, privind chestiunile puse in discutie de ZEW. "Indicele asteptarilor economice pentru Romania a crescut cu 16,7 puncte, la 38,7 puncte. Aceasta este in continuare penultima cifra dintre rezultatele inregistrate de tarile analizate. Totusi, mai mult de jumatate din expertii intervievati anticipeaza imbunatatirea conditiilor economice din Romania in urmatoarele sase luni", se arata in raportul Erste/ZEW.
sursa http://www.romanialibera.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one