Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Bancile vor fi nevoite sa renunte la comisionul de rambursare pentru creditele cu dobanda variabila

Bancile vor fi nevoite sa renunte la comisionul de rambursare pentru creditele cu dobanda variabila. Seful Concurentei spera sa il elimine si la creditele ipotecare
Ziarul Financiar
08.01.2010 - 14:20

Comisionul de rambursare anticipata la creditele pentru persoane fizice s-ar putea elimina de la jumatatea acestui an, atat la creditele de consum cat si la cele ipotecare, a spus seful Concurentei, Bogdan Chiritoiu.

In iunie va intra in vigoare o directiva europeana care elimina acest comision, considerandu-l a fi anticoncurential. Seful Consiliului Concurentei din Romania a precizat ca reglementarea comunitara se refera doar la creditele cu dobanda variabila, fara garantie imobiliara, cu valoare mai mica decat 75.000 de euro.

Acesta a mai spus ca aceasta reglementare ar trebui extinsa si la creditele cu garantii imobiliare: "Vrem sa limitam aplicarea acestui comision de rambursare la toate creditele cu dobanda variabila cu sau fara garantie imobiliara".
sursa :http//:www.zf.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one