Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Ce urmează după cădere? 20 de speranţe şi 20 de temeri pentru 2010

Anul acesta începe sub semnul temerii, dar sunt şanse ca finalul să marcheze o revenire a economiei, informează "Ziarul Financiar".
Imposibilitatea plăţii datoriilor către bancă şi către alţi furnizori atât de către populaţie cât şi de către companii este una din temerile anului 2010. O altă temere este legată de creşterea cursului de schimb leu/euro până la 4,5 - 4,7 lei pentru un euro.

Pe de altă parte, o revenire a exporturilor pe baza revenirii economiilor din Europa Occidentală, ar putea constitui o veste bună pentru anul 2010. Scăderea preţurilor şi chiriilor la apartamente şi la case ar putea fi o altă veste bună pentru anul care a început.

Citeşte mai multe despre speranţele şi temerile legate de anul 2010 pe www.zf.ro.

sursa : http://www.mediafax.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one