Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

ANAF: Peste 72.000 de persoane au obtinut 1 mld. lei din drepturi de autor

ANAF: Peste 72.000 de persoane au obtinut 1 mld. lei din drepturi de autor
Mediafax
14.01.2010

Peste 72.000 de persoane au obtinut in 2008 venituri din contracte de drepturi de autor, suma totala fiind de 1,07 mld. lei (252 mil. euro), potrivit declaratiilor depuse de populatie in mai 2009, a declarat presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), Sorin Blejnar. "In 2008, 72.294 de persoane au realizat venituri din valorificarea, sub orice forma, a drepturilor de proprietate intelectuala. Suma totala aferenta acestor contracte este de 1.071.907.502 lei", a spus Blejnar.
Venitul mediu pe astfel de contracte a fost de 1.235 de lei pe luna (300 de euro). El a precizat ca datele se refera la evaluarile realizate in baza declaratiilor de venit depuse de persoanele fizice in mai 2009, pentru incasarile obtinute in 2008. Din totalul veniturilor, circa 90% reprezinta incasari din drepturi de autor si activitati conexe acestora, iar restul sunt pentru brevete de inventii, desene si modele, mostre de fabrica si know-how, a mai spus seful ANAF.
sursa http://www.zf.ro/eveniment/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one