Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Actionarii Fondului Proprietatea au aprobat noul Consiliu de Supraveghere

Actionarii Fondului Proprietatea au aprobat noul Consiliu de Supraveghere: Croitoru, pastrat in lista, desi a renuntat la candidatura
Roxana Pricop
10.02.2010 - 14:58

Lucian Croitoru, consilier al guvernatorului, si Gheorghe Pogea, fost ministru de finante in Guvernul Boc, vor face parte din Consiliul de Supraveghere a Fondului Proprietatea, dupa ce actionarii Fondului au aprobat astazi in cadrul Adunarii Generale noua conducere. Alaturi de acestia, din noua componenta a Consiliului mai fac parte Gratiela Iordache, Corin Trandafir, Ene Dinga, Crinuta Dumitrean, Eduard Goean.
Lucian Croitoru, consilier al guvernatorului BNR a renuntat la candidatura pentru un loc in Consiliu in ziua Adunarii Generale.


sursa http://www.zf.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one