Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

A intrat in vigoare hotararea care spune ca angajatorii trebuie sa inregistreze contractele de munca mai repede

A intrat in vigoare hotararea care spune ca angajatorii trebuie sa inregistreze contractele de munca mai repede
Adelina Mihai
19.01.2010 - 17:53

Firmele vor fi obligate sa inregistreze contractele de munca la inspectoratele de munca cu o zi inainte de inceperea activitatii, si nu la 20 de zile dupa angajare, cum era pana acum. Proiectul, aflat in dezbatere, a fost aprobat in sedinta Guvernului de vineri si are ca scop combaterea evaziunii fiscale.

Totodata, Romania va primi 5 mld. de euro de la UE pentru a face mai multe controale in randul companiilor, pentru a depista daca in firmele romanesti se practica munca la negru.

De asemenea, este prevazuta o majorare a amenzilor pentru angajatorii care nu respecta conditiile legale atunci cand fac angajari.
sursa http://www.zf.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one