Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

A doua scadere consecutiva a somajului: 7,6% in aprilie

9 iunie 2010

Rata somajului a scazut in luna mai la 7,67%, de la 8,07% in aprilie, numarul de someri fiind de 701.854 de persoane, cu 36.333 persoane mai putin decat in luna anterioara, a anuntat Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM).

In aprilie, erau 738.187 de someri, iar in luna mai din 2009 rata somajului era de 5,7%.

Cea mai mare rata a somajului s-a inregistrat in judetele Vaslui (14,10%), Mehedinti (12,99%), Teleorman (12,37%), Dolj (11,67%), Ialomita (11,35%), Alba (11,33%) si Gorj (11,21%).

In Bucuresti si Ilfov, rata somajului ramane redusa, de 2,50%, respectiv de 2,81%, alte judete cu somaj scazut fiind cele industrializate din vest si din Ardeal: Timis (4,38%), Bihor (6,401%) si Satu-Mare (6,06%).

Din totalul somerilor inregistrati la nivel national, 410.933 sunt someri indemnizati, iar 290.921 neindemnizati. Potrivit ANOFM, rata somajului in randul femeilor a fost de 6,88%.
http://www.wall-street.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one