Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

50 de oameni de afaceri si analisti despre anul viitor: 75% vad crestere economica.

Creat 12/14/2009 11:21:37 | Ultima modificare 12/14/2009 11:24:04
Ziarul Financiar a cerut opinia a 50 de mari oameni de afaceri si cunoscuti analisti despre cea mai incerta perioada.


Majoritatea celor 50 de analistii si oamenii de afaceri consultati de Ziarul Financiar pentru evolutia economiei in 2010 apreciaza ca va exista crestere economica, insa nu lipsesc si pesimisti, care vad posibila chiar o scadere de 5%. Ziarul Financiar a incercat sa faca lumina in modul in care este vazut anul 2010 de jucatorii din economia romaneasca, in conditiile in care economia traverseaza cea mai incerta perioada, iar instabilitatea politica nu face decat sa agraveze situatia. Relansarea economiei va depinde atat de evolutia economiilor din zona euro, cat si de masurile pe care le va lua Guvernul
Iar riscul prelungirii recesiunii tine in principal de factorii politici si de politica fiscala.

Un program ambitios de consolidare fiscala, continuarea masurilor de relaxare a politicii monetare, stabilitate politica si implementarea unor masuri de redresare economica sunt cateva dintre sugestiile facute de catre persoanele chestionate de ZF autoritatilor pentru a ajuta economia.

Ingrijorarile oamenilor de afaceri sunt legate de cresterea somajului, scaderea puterii de cumparare a populatiei, diminuarea investitiilor si a consumului si cresterea exploziva a creditelor neperformante
sursa : http://www.zf.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one