Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Raiffeisen estimează scăderea cursului la 3,95 lei/euro la sfârşitul anului 2010

Raiffeisen estimează scăderea cursului la 3,95 lei/euro la sfârşitul anului 2010
18-feb-2010

Leul se va aprecia faţă de moneda unică europeană în acest an, iar cursul de schimb va ajunge în dedembrie 2010 la 3,95 lei/euro faţă de nivelul actual de 4,113 lei/euro, potrivit unui raport al grupului financiar-bancar austriac Raiffeisen.
Analiştii Raiffeisen anticipează că cursul de schimb va ajunge la 4,15 lei/euro în martie, după care va coborî la 4,1 lei/euro în iunie, 4,05 lei/euro în septembrie şi va coborî sub 4 lei/euro la finele anului.
În opinia acestora, recentele date privind PIB-ul şi inflaţia în România au fost dezamăgitoare – inflaţia în ianuarie a fost 1,7 la sută, peste aşteptări, iar economia s-a contractat şi în trimestrul 4 din 2009 faţă de trimestrul anterior, cu 1,5 la sută, însă actualul nivel al cursului de schimb este bine susţinut de fundamentele economiei autohtone.
Analiştii Raiffeisen anticipează pentru paritatea euro/dolar un vivel de 1,35 martie 2010, 1,42 în iunie, 1,39 în septembrie şi 1,35 în decembrie. Pentru celelalte valute din regiune, grupul austriac prognozează aprecieri în cazul coroanei cehe şi zoltului polonez, dar o depreciere a forintului ungar.
sursa http://www.financiarul.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one