Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Mugur Isărescu şi membrii CA al BNR din perioada 2004-2009 vor fi decoraţi de Băsescu

Mugur Isărescu şi membrii CA al BNR din perioada 2004-2009 vor fi decoraţi de Băsescu

Preşedintele Traian Băsescu îi decorează, marţi, pe guvernatorul Băncii Naţionale a României, Mugur Isărescu, şi pe membrii Consiliului de Administraţie (CA) al BNR din perioada 2004 - 2009.

Ceremonia urmează să aibă loc, la ora 17.00, la Palatul Cotroceni.

Anunţul în acest sens a fost făcut de Administraţia Prezidenţială.

Consiliul de Administraţie al BNR este alcătuit din nouă membri numiţi de Parlament, pe o perioadă de 5 ani. Preşedintele CA este guvernatorul Băncii Naţionale a României.

În perioada 2004-2009, din CA al BNR au făcut parte Mugur Isărescu - guvernator al BNR, Florin Georgescu - prim-viceguvernator, Eugen Dijmărescu - viceguvernator, Cristian Popa - viceguvernator, precum şi Silviu Cerna, Maria Ene, Agnes Nagy, Napoleon Pop şi Virgiliu-Jorj Stoenescu - membri ai CA al BNR.

Noul Consiliu de Administraţie al BNR a fost instalat în octombrie 2009, între membrii acestuia regăsindu-se mulţi dintre cei care au făcut parte din precedentul CA. Actualii membri ai CA al BNR sunt Mugur Isărescu - guvernator al BNR, Florin Georgescu - prim-viceguvernator, Bogdan Olteanu - viceguvernator, Cristian Popa - viceguvernator, Marin Dinu, Nicolae Dănilă, Virgiliu Stoenescu, Agnes Nagy, Napoleon Pop - membri ai CA al BNR.
sursa http://www.mediafax.ro
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one