Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Lazea (BNR): Exporturile, inclusiv cele de servicii, vor aduce cresterea economica

Lazea (BNR): Exporturile, inclusiv cele de servicii, vor aduce cresterea economica
19 Februarie 2010
Romania trebuie sa se axeze pe promovarea exporturilor, inclusiv din domeniul serviciilor, in conditiile in care modelul anterior de crestere bazat pe consum s-a dovedit nesustenabil, a spus economistul-sef al BNR, Valentin Lazea.

"Intre 2006 si 2008 am avut un model de crestere bazat pe consum si foarte putin sau deloc pe exporturile nete, ceea ce s-a dovedit nesustenabil, nu numai pentru Romania, ci si pentru SUA sau Spania. Avem nevoie de un nou model de crestere economica prin promovarea exporturilor", a explicat Valentin Lazea (foto), informeaza NewsIn.

El a mai spus ca, in contextul in care Europa ar urma sa devina o zona exportatoare de servicii in viitorul apropiat, si Romania ar trebui sa se alinieze acestei tendinte.

"Romania ar trebui, mai degraba repede decat incet, sa se alinieze tendintei de export a serviciilor, nu doar a marfurilor. Turismul si transportul international ar putea deveni valori in acest sens", a precizat Lazea, adaugand ca desi acum cele doua domenii sunt intr-o situatie mai proasta decat cele din alte tari din jurul Romaniei, odata cu valorificarea lor ele vor deveni importante surse de castig.

"Probabil ca nu stiti, dar Romania este in top 20 in ce priveste reteaua de cai ferate, lungimea conductelor sale de transport este mai mare decat in Norvegia, iar caile fluviale navale sunt mai lungi decat in Marea Britanie. De asemenea, turism nu inseamna doar plaja la Marea Neagra, ci si turism religios, cultural si sportiv. Pe viitor, Ministerul Transporturilor si Ministerul Turismului ar trebui sa apeleze la expertiza consilierilor economici pentru promovarea acestor domenii in strainatate", a mai spus Lazea
sursa http://www.wall-street.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one