Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Laszlo Borbely: Guvernul şi BNR vor analiza introducerea unui impozit suplimentar pentru bănci

22 iunie 2010

Scris de Dragoş Stănculescu
Guvernul va discuta la începutul săptămånii viitoare, împreună cu reprezentanţii BNR, un plan de măsuri de redresare economică, printre acestea urmånd să se regăsească introducerea unui impozit suplimentar pentru bănci şi un nou produs de creditare pentru IMM-uri, a declarat ieri Laszlo Borbely, ministrul Mediului şi Pădurilor, citat de Mediafax.
„Am discutat în coaliţie despre oportunitatea unui set de măsuri suplimentare pentru redresarea economiei. Am decis ca săptămåna viitoare Guvernul să aibă o întålnire cu reprezentanţii Băncii Naţionale a Romåniei, în care să discutăm despre măsurile pe care le gåndim să le propunem“, a spus Laszlo Borbely.
El a precizat că măsurile pe care Cabinetul le va propune nu au fost stabilite încă, însă cåteva dintre acestea „sunt în analiză“. Printre acestea, ministrul Mediului a enumerat introducerea unui impozit suplimentar pentru bănci, după un model deja vehiculat la nivel european, dar şi înfiinţarea unui nou produs de creditare pentru IMM-uri.
sursa :http://www.curentul.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one