Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

George Soros: Euro este in pericol sa se destrame. Dupa Grecia, urmeaza teste mai puternice!

George Soros: Euro este in pericol sa se destrame. Dupa Grecia, urmeaza teste mai puternice!
22-feb-2010

Situatia economica grava a Greciei este doar punctul culminant dintr-o tendinta inceputa intr-un bloc european in care procesul de dezvoltare a fost oprit "din diverse motive", si in care moneda europeana este pe cale sa se "destrame" daca statele membre nu iau masurile necesare, scrie miliardarul George Soros, intr-un comentariu publicat in Financial Times.
Uniunea Europeana a fost creata dupa principiul "caruta inaintea calului": au fost stabilite obiective si termene limitate, dar usor de atins, stiind clar ca acestea nu vor fi suficiente si ca pe parcurs va fi nevoie de imbunatatirea modelului

Insa, din diverse motive, procesul a fost oprit, iar UE a fost "inghetata" in forma pe care o vedem, scrie Soros.
Potrivit miliardarului american, ideea monedei unice europene si-a aratat limitele in anul 2008, cand statele membre au fost nevoite sa-si protejeze fiecare in parte propriul sistem bancar
sursa http://www.zf.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one