Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Depreciere record

Data: 03 Mar 2010 Euro s-a depreciat marti fata de dolar la cel mai mic nivel atins din 18 mai 2009, de 1,3436 dolari, pe fondul temerilor legate de capacitatea Greciei de a-si redresa finantele publice, relateaza AFP. Moneda unica europeana "pare vulnerabila la o noua deteriorare a increderii in Grecia, iar o revenire a euro va fi dificila", a declarat Mitul Kotecha, analist in cadrul Credit Agricole. Comisarul european pentru afaceri economice si monetare, Olli Rehn, a anuntat luni ca asteapta ca guvernul grec sa "anunte noi masuri" de reducere a deficitului, care sa convinga pietele financiare si partenerii europeni ca poate iesi din criza. Insa, potrivit informatiilor din presa, Franta si Germania lucreaza la un plan pentru a ajuta Grecia sa emita noi titluri de stat, pentru refinantarea datoriei. Oficialii vor cere institutiilor financiare publice sa subscrie la emisiunea de titluri, pentru a incuraja si bancile private sa participe.
sursa http://cursvalutar.bloombiz.ro
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one