Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Credit Europe Bank va restitui banii păgubiţilor din Braşov

12 AUG 2010

Autor: Simona Diaconu

Clienţii sucursalei Credit Europe Bank din Braşov, care s-au trezit cu conturile de depozit goale, îşi vor primi banii înapoi, dacă au documente justificative.

Astfel, clienţii sucursalei din Bd. M. Kogălniceanu Nr. 19, din Braşov, care au constatat că li s-au furat banii din conturi, trebuie să se prezinte la bancă cu actele care dovedesc valoarea economiilor depuse.

"Deoarece tipologia operaţiunilor este diferită, banca a demarat o cercetare internă şi, pe măsură ce tranzacţiile efectuate fără acordul clienţilor sunt confirmate cu documente, se vor restitui fără întârziere sumele de bani datorate. În acest sens, precizăm ca au fost făcute primele restituiri de bani şi în cursul zilei de astăzi (joi, 12 august, n.r.) vom continua plăţile către clienţii ale căror sesizări au fost verificate", se arată într-un comunicat remis de conducerea Credit Europe Bank.


Reprezentanţii băncii îşi asumă responsabilitatea restituirii sumelor revendicate şi că instituţia de credit dispune de lichidităţile necesare onorării acestor plăţi.

OPC Braşov a somat, conform legii, Credit Europe Bank să restituie sumele furate din conturile clienţilor de către angajaţii băncii în termen de 15 zile, respective până pe 27 august 2010.

Furt din conturi

Mai mulţi clienţi ai unei sucursale Credit Europe Bank din Braşov au descoperit că au conturile goale în momentul în care au încercat să scoată bani de la bancă. Prejudiciul ar fi de peste un milion de lei. Poliţiştii spun că au cinci suspecţi:o persoană din conducerea sucursalei, trei operatori ghişeu şi un casier. Aceştia sunt cercetaţi în stare de libertate, pentru fals informatic şi fraudă informatică.

Cea mai mare sumă sustrasă dintr-un cont este de 70.000 de euro.

http://www.evz.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one