Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Ce vor bancherii si oamenii de afaceri de la BNR si Guvern?

Ce vor bancherii si oamenii de afaceri de la BNR si Guvern?
Ciprian Botea
15.02.2010 - 12:56

Asociatia Romana a Bancilor (ARB) si Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania (AOAR) solicita BNR sa reduca nivelul provizioanelor constituite de banci pentru acoperirea pierderilor din credite si cer Guvernului sa intocmeasca un Registru National care sa cuprinda datoriile pe care statul le are fata de companii si termenele la care vor fi efectuate platile in contul acestor datorii.
Bancherii si oamenii de afaceri solicita, de asemenea, adoptarea unor masuri care sa usureze procedurile de garantare, de catre Guvern, a unor credite pentru cofinantarea proiectelor de investitii, publice sau private.

Ei vor ca lista proiectelor care beneficiaza de garantii si valoarea acestora sa fie facute publice.
sursa http://www.zf.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one