Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Banca a lui Dumnezeu, nationalizata de Spania. Statul intervine cu 550 milioane euro pentru a salva CajaSur de la faliment

24 mai 2010

Banca centrala a Spaniei a anuntat ca preia controlul asupra CajaSur, o banca de economii grevata de credite imobiliare neperformante, dupa ce planul de a o fuziona cu o alta banca de economii a esuat, informeaza Business Magazin.

Fondul de Restructurare Controlata a Bancilor (FROB) va injecta imediat 550 de milioane de euro in CajaSur, banca detinuta de Biserica Catolica, pentru ca aceasta sa poata indeplini cerintele minime de solvabilitate, urmand ca banca sa fie vanduta celui mai bun ofertant, fie el o alta banca de economii, o banca spaniola sau una straina.

CajaSur, cu sediul in Cordoba si 474 de sucursale in special in sudul Spaniei, reprezinta circa 0,6% din activele sistemului financiar spaniol, care nu va fi afectat in nici un fel de decizia de nationalizare, a afirmat banca centrala.

Banca Spaniei a intervenit dupa ce conducerea CajaSur a respuns fuziunea cu Unicaja din Malaga, o alta banca de economii. Fuziunea intre Cajasur, institutie controlata de Biserica Catolica, si Unicaja ar fi dat nastere celei de a sasea banci de economii din tara in functie de active, si ar fi urmat dupa fuziunea intre Unicaja si Caja Jaen, perfectata vara trecuta.
sursa http://www.zf.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one