Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Atenţie! Nu există sancţiuni pentru depunerea declaraţiei anuale fără semnătura unui consultant fiscal

Atenţie! Nu există sancţiuni pentru depunerea declaraţiei anuale fără semnătura unui consultant fiscal
9-feb-2010
Firmele pot depune liniştite declaraţia anuală de profit - Formularul 101 - fără semnătura unui consultant fiscal, pentru că legislaţia nu prevede nici o sancţiune pentru acest lucru.

“Pentru situaţia în care contribuabilii persoane juridice depun declaraţiile fiscale anuale fără certificarea lor de către un consultant fiscal, nu sunt prevăzute sancţiuni contravenţionale”, a confirmat, pentru MONEY.ro, Direcţia de Comunicare a Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF).

Aşadar, firmele care depun declaraţia anuală de profit fără semnătura obligatorie a unui consultant fiscal autorizat, aşa cum prevede Codul de procedură fiscală, nu riscă nici o sancţiune.

Declaraţia se depune anual de către plătitorii de impozit pe profit până la data de 25 aprilie inclusiv.

Potrivit datelor furnizate MONEY.ro de ANAF, 800.000 de firme sunt obligate să depună Formularul 101, aferent activităţii pe anul trecut.

Prevederea a fost contestată de patronate, care au atras atenţia Finanţelor că o astfel de legislaţie nu există niciunde în Europa. Citeşte aici povestea semnăturii consultantului fiscal pe Declaraţia 101.
sursa :http://www.money.ro
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one