Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Venezuela, implicata intr-un complot pentru asasinarea presedintelui Columbiei

Venezuela, implicata intr-un complot pentru asasinarea presedintelui Columbiei
1-martie-2010

Un judecator spaniol sustine ca guvernul Venezuelei a colaborat cu gherilele columbiene FARC si gruparea separatista basca ETA, planuind asasinarea presedintelui Columbiei, Alvaro Uribe, pe teritoriul Spaniei.

Judecatorul Eloy Velasco, care a instrumentat procesul mai multor membri ETA si FARC, sustine ca cele doua grupari rebele au beneficiat de "colaborarea guvernului venezuelean", pentru a pune la cale asasinarea presedintelui columbian Alvaro Uribe, impreuna cu alti membri ai unei delegatii oficiale a Columbiei, aflate in vizita in Spania, transmite BBC.

Velasco a condamnat recent sase membri ai gruparii separatiste basce ETA si sapte membri ai gherilelor columbiene FARC pentru diverse capete de acuzare, iar dovezile aparute in timpul procesului arata ca acestia ar fi planuit uciderea presedintelui Columbiei, cu sprijinul Venezuelei.
sursa http://www.ziare.com/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one