Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Ucraina, exit-poll: Viktor Ianukovici e in frunte, cu 49,9%

Ucraina, exit-poll: Viktor Ianukovici e in frunte, cu 49,9%. Protest inedit, cu tinere dezbracate
de R.M. HotNews.ro
Duminică, 7 februarie 2010, 19:17 Actualitate | Internaţional


Viktor Ianukovici
Foto: Agerpres
Rezultatele preliminare ale exit poll-ului prezentat de postul de radio „Eho Moskvi", pentru 17,00, indica faptul ca Viktor Ianukovici conduce in scrutinul prezidential din Ucraina, cu 49,9% din voturi, in timp ce Iulia Timosenko a obtinut doar 45,5%, anunta Jurnal.md.

Observatorii politici din Ucraina se asteapta la proteste in masa dupa alegerile de duminica. Potrivit sefului misiunii de observatori ai OSCE, Joao Soares, niciunul dintre cei doi candidati nu va accepta infrangerea.

Zeci de corturi au fost deja instalate in fata cladirii Comisiei Electorale Centrale de la Kiev. In total, scrutinul va fi supravegheat de aproape patru mii de observatori internationali. La urnele de vot din Ucraina sunt asteptati 37 de milioane de alegatori.

Kiev: Tinere dezbracate au protestat la sectia la care este asteptat Ianukovici

Patru fete dezbracate pana la mijloc au protestat la sectia de votare unde era asteptat candidatul Victor Ianukovici, pentru a denunta "un viol" la adresa democratiei din Ucraina, potrivit AFP.
Tinerele, membre ale gruparii feministe Femen, cunoscute pentru formele de protest inedite pe care le prefera, au scandat "Ajunge cat ati violat tara!" "Ajutor! Viol!".

Ele au fost imediat retinute de politie.
sursa http://www.hotnews.ro
Tinere in sanii goi protesteaza ?
Get the Flash Player to see this player.
Protest
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one