Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Turcia: Tentativa de complot impotriva guvernului. Mai multi generali au fost arestati

6 aprilie 2010

e Sorana Mihailescu HotNews.ro
Marţi, 6 aprilie 2010, 6:59 Actualitate | Internaţional

Politia din Turcia a arestat inca patru generali in rezerva, acuzati ca ar fi pus la cale un complot care ar fi urmarit rasturnarea guvernului. Potrivit agentiei de presa Anadolu, preluata de France Presse, au fost retinuti cel putin 19 ofiteri, majoritatea in rezerva, iar arestarile au fost efectuate in 14 orase.

Politia a confirmat efectuarea acestor arestari, dar nu a precizat cu exactitate numarul celor care au ajuns dupa gratii.

Canalul de televiziune privat NTV, citand surse juridice, a anuntat ca numarul suspectilor arestati este de aproximativ 95, multi dintre ei fiind ofiteri activi.

De mentionat ca aproximativ 40 de ofiteri - multi dintre ei avand grad de generali sau amirali - au fost deja inculpati pentru o tentativa de lovitura de stat in 2003, impotriva guvernului condus de premierul Recep Tayyip Erdogan.
sursa http://www.hotnews.ro
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one