Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Trichet: Euro nu este in pericol si ramane o moneda credibila

22 mai 2010

" Este clar. Euro nu este în pericol. Mişcările de pe piaţă sunt întotdeauna o combinaţie între percepţia investitorilor şi influenţa speculatorilor, ca fondurile de hedging", a spus el.

Trichet a refuzat să comenteze o întrebare referitoare la o posibilă intervenţie pe piaţa valutară în sprijinul monedei europene, care a pierdut aproximativ 12% din valoare faţă de dolar de la începutul anului.

"Nu comentez niciodată referitor la intervenţii", a afirmat preşedintele BCE.

Euro s-a apreciat cu 0,8% pe parcursul zilei, până la 1,2568 dolari. La momentul publicării de către Reuters a materialului cu declaraţiile oficialului BCE, moneda europeană se tranzacţiona la 1,2548 dolari. Maximul zilei, de 1,2672 dolari a fost atins înainte de deschiderea pieţei de capital de la New York.
sursa http://www.mediafax.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one