Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Tratatul de dezarmare nucleara ruso-americana, semnat la Praga pe 1 aprilie

24 martie 2010


Okazii.ro
Presedintele american Barack Obama ar vrea ca tratatul START, de dezarmare ruso-americana, sa fie semnat la Praga.

Tratatul, care urmeaza celui istoric semnat in 1991, va fi prima realizare concreta in timpul mandatului lui Obama in ceea ce priveste o lume fara arme nucleare, dupa cum relateaza Prague Daily Monitor, care citeaza surse diplomatice demne de incredere.

Se vehiculeaza si o data pentru semnarea tratatului, 1 aprilie, cu conditia ca negocierile sa se finalizeze in urmatoarele zile.

Obama si Medvedev au fost de acord sa semneze tratatul in luna iulie a anului trecut. Atunci, pe langa Praga, apareau in discutie si alte posibile locatii pentru semnarea tratatului, printre care Helsinki, Oslo si Stockholm.

In urma cu cateva zile, aparusera informatii conform carora Ucraina ar fi fost interesata sa gazduiasca aceasta ceremonie. Chiar daca locatia era pe placul rusilor, Washingtonul a declinat propunerea Kievului.
sursa http://www.ziare.com/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one